La PAH de Girona recull més de 1.200 signatures a favor de l'aturada dels desnonaments

L'entitat té previst realitzar jornades de recollida de signatures diàries davant les entitats bancàries de la ciutat

Afuera ha explicat que la recollida de firmes s'ha portant a terme simultàniament a diverses localitats d'arreu de Catalunya i l'estat espanyol. Segons la portaveu, la organització ha de recollir 500.000 firmes abans del mes de novembre per poder demanar que es canviïn les lleis hipotecàries i s'aprovi la dació en pagament retroactiva.

La recollida de firmes a Girona s'ha realitzat des de les deu del matí fins a les nou de la tarda. L'acte ha comptat amb les actuacions dels grups 'Affrosijam' i 'Gazpacho', i un parlament i poesia al final.

A partir del 19 de maig, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Girona té previst realitzar jornades diàries de recollida de signatures davant les diverses entitats bancàries de la ciutat.

D'altra banda, Afuera ha explicat que la plataforma presentarà, el proper dijous, "una demanda per agressió" contra els Mossos d'Esquadra pels incidents que van succeir ara fa dues setmanes durant un desnonament a Salt on van quedar ferits quatre membres de la plataforma.