Més de 2.000 escolars participen a la fira de la Ciència per a Petits Grans Científics

Les places Constitució i Josep Pla de Girona s'han omplert de tallers i demostracions científiques

Des del naixement de la fira, l'any 2008, el certamen està organitzat pel Grup de Recerca en Educació Científica i Ambiental de la Universitat de Girona (UdG), la Caseta de la Devesa i del Servei Eductiu del Gironès i l'Obra Social 'La Caixa'. En total, més de 2.000 nens i nenes d'entre 4 i 12 anys han pres part en alguna de les 54 activitats lúdiques que s'han realitzat a les places Constitució i Josep Pla de Girona.

La major part dels actes els han preparat, conduït i avaluat estudiants universitaris dels estudis de mestre de la Facultat d'Educació i Psicologia i professors i estudiants de la Facultat de Ciències i de l'Escola Politècnica Superior.

Un total de dotze centres escolars de la ciutat de Girona han participat en aquesta iniciativa. En concret es tracta de l'Escola Bambini, Joan Bruguera, Bosc de la Pabordia, Carme Auguet, Domeny, Eiximenis, Mare de Déu del Mont, Marta Mata, Migdia, Pericot, Pla de Girona, i Sagrada Família, amb la col·laboració dels estudiants l'IES Montilivi.