La Policia Local de Salt deté dos joves per furtar diverses portes metàl·liques d'habitatges

Es calcula que al llarg de la darrera setmana s'haurien sostret més de 15 tanques i també embornals a la població

Aquest dispositiu ha donat els seus fruits aquesta passada matinada. Cap a 1 quart d'1 de la nit, una patrulla vestida de paisà ha vist dos individus amb actitud sospitosa en el carrer Doctor Fortuny de Salt. Al cap d'uns moments, han vist que s'acostaven a un habitatge i en desmuntaven la porta exterior.

Immediatament els agents han demanat l'ajuda d'una altra unitat i els han enxampat mentre carregaven la peça sostreta dins d'un turisme. El fet que les tanques no fossin molt voluminoses els permetia utilitzar un turisme i no els calia una furgoneta per endur-se el material. En el mateix vehicle, els agents han vist que ja tenien una altra tanca que haurien també agafat aquesta mateixa nit.

Per aquest motiu els agents han detingut als 2 joves, un de 19 anys Mohamed S.K. i l'altre menor d'edat, tots dos coneguts per la Policia de la localitat. Els agents de la Policia Local de Salt, han localitzat en el mateix vehicle unes factures d'una serralleria de la Cellera de Ter per la venda de material, que coincideix amb les dates dels robatoris produïts aquests dies en el municipi de Salt i han passat el cas als Mossos d'Esquadra.

Es calcula que al llarg de la darrera setmana s'haurien sostret més de 15 portes metàl·liques, així com embornals i la pica d'una escola de la vila. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.