Un home n'apunyala un altre amb qui es barallava dins un pis a Olot

La Policia Local ha pogut detenir l'agressor, de nacionalitat russa, poca estona després de l'atac

Els fets han tingut lloc aquest vespre al número 30 del carrer Mulleras d'Olot. El bloc de pisos es troba just davant per davant de l'Hospital Sant Jaume, a l'altra banda de carrer. Agressor i víctima, que segons les primeres informacions són de nacionalitat russa, es trobaven a l'interior del domicili quan s'han començat a barallar.

Fonts properes al cas han explicat que tots dos homes anaven beguts. La discussió ha anat pujant de to i de les paraules han passat a les mans. Ha estat aleshores quan un dels homes ha atacat l'altre amb un ganivet. L'agressor ha apunyalat la víctima i li ha fet diverses ferides (una de les quals, al coll).

Després, l'home ha fugit per l'escala. La Policia Local, però, que s'ha desplaçat fins a l'edifici tan bon punt han rebut l'avís, l'ha pogut detenir al cap de poca estona.

L'agressor s'ha estat una estona a peu de carrer davant mateix de l'edifici, intentant passar desapercebut. Fins i tot, feia veure que no sabia res del què succeïa. L'home portava una capsa metàl·lica de galetes en una mà, i tenia amagat el ganivet -encara tacat de sang- a sota de l'americana.

Un testimoni, però, ha entrellucat l'arma i ha alertat la Policia Local, que ja era al lloc dels fets. Fins a mitja dotzena d'agents han reduït l'agressor davant mateix de la porta de l'hospital. Els agents ja han lliurat el detingut als Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació del cas.

La víctima ha ingressat d'urgència a l'Hospital Sant Jaume d'Olot, on hi ha arribat pel seu propi peu. L'home es troba en estat greu. En un primer moment, la policia ha acordonat la zona i ha interrogat diversos testimonis per intentar esclarir les circumstàncies de l'agressió.

Els agents també han precintat el pis. Des de la porta del domicili on ha tingut lloc la baralla i fins al llindar de l'entrada, la víctima ha anat deixant un rastre de sang.