S'eleven a catorze les morts per coronavirus al geriàtric de Palafrugell

Al centre hi ha 40 casos de covid-19 confirmats i nou persones pendents de resultats

La mort de dos residents més per coronavirus al geriàtric Palafrugell Gent Gran les darreres 24 hores ha elevat a catorze el total de defuncions en aquest centre. Segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), des de l'arribada de la pandèmia en aquest centre s'hi han confirmat 40 casos.
Igual que ahir, hi ha nou residents pendents de resultats de la prova. Segons les dades actualitzades del SSIBE, des de l'inici de la crisi sanitària han mort un total de cinc persones a l'hospital de Palamós (cap nova defunció el darrer dia) i, al mateix centre, hi ha 18 pacients ingressats amb covid-19 i 15 esperant resultats. L'altra cara de la moneda són les altes, ja se n'han registrat 52 (onze més que ahir).
 
Per últim, des del SSIBE també informen que a hores d'ara hi ha 57 professionals del grup (sanitaris i treballadors d'altres branques) infectats amb coronavirus. Són quatre casos confirmats més que dimecres. També hi ha 25 professionals que es troben aïllats en espera de saber si tenen presència del virus.
 
Des de l'arribada de la pandèmia, també va morir una persona al centre Palamós Gent Gran.