Els supermercats Bon Preu doten els seus empleats amb pantalles facials

L'empresa ha ampliat la plantilla en 441 persones més

El Grup Bon Preu reforça les mesures de salut i seguretat entre els seus treballadors amb 5.000 pantalles facials per al personal de botiga així com el personal encarregat d’entregar la compra on-line a domicili i els gestors dels punts de recollida.

Aquesta iniciativa se suma a la instal·lació de les pantalles protectores a totes les caixes, parafarmàcies i minimercats del Grup que es va portar a terme fa dues setmanes.

Continuant amb les mesures que fan referència a les botigues, el Grup Bon Preu ha contractat 441 persones per atendre l’augment de demanda i reforçar així els equips dels punts de venda i de logística.

El personal del Grup està treballant intensament per proveir i complir, com aquests darrers dies, amb la demanda incremental de productes generada arrel de la covid-19 a les botigues Bonpreu i Esclat.

A més d’aquestes iniciatives relacionades amb el coronavirus, el passat 18 de març el Grup Bon Preu va posar en marxa una campanya juntament amb IrsiCaixa de captació de fons per a la recerca contra el SARS-CoV-2 que ja acumula més de 45.698 euros. Tots  aquells clients que paguen la seva compra amb targeta bancària tenen la possibilitat d’arrodonir l’import final i contribuir al desenvolupament de vacunes, anticossos i fàrmacs contra la pandèmia de SARS-CoV-2 i altres noves amenaces de coronavirus.