L'hotel Riu Fluvià d'Olot acull professionals sanitaris de l'hospital comarcal

Les darreres hores ha mort un nou pacient i ja en sumen 23

L'hotel Riu Fluvià d'Olot acull des de divendres passat cinc professionals sanitaris de l'hospital comarcal que han volgut evitar el contacte amb la família un cop finalitzada la jornada per prevenir contagis a familiars que poden ser de risc.
També hi ha casos de treballadors allotjats a l'hotel que viuen lluny de l'hospital. D'altra banda, la fundació que gestiona el centre hospitalari informa de la mort d'un pacient per coronavirus. Es tracta d'una persona gran i amb patologies prèvies. La xifra de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 23. Segons les últimes dades actualitzades hi ha 55 pacients amb covid-19 ingressats, un d'ells a l'UCI pendent de ser traslladat a l'hospital Trueta. HI ha 63 professionals que han donat positiu.
 
Amb aquest trasllat al Trueta son deu els pacients atesos a l'UCI de l'hospital garrotxí que després s'han enviat a Girona. D'altra banda, s'han donat d'alta cinc pacients, dels quals quatre han anat a casa i un altre a la unitat de pacients de llarga estada.