Localitzen el cos sense vida del submarinista que havia desaparegut a Palamós

Tenia 54 anys i era veí de Girona

Els centres de submarinisme de la zona havien suspès les immersions a la costa de Palamós pel mal temps i la mala mar que feia aquest matí. Els Mossos d'Esquadra han detallat que els submarinismes haurien perdut al company en una zona propera a la costa a 300 metres de la platja, prop d'unes roques, després de quinze minuts d'immersió.

Segons han confirmat els agents, tal com marca una de les normes d'aquesta activitat, si els components dels grup no es veuen sota l'aigua durant un minut han de pujar a la superfície per retrobar-se. Una norma que han seguit el grup de submarinistes i al pujar a la superfície s'han adonat que faltava una persona. Llavors, els tres membres del grup haurien tornat a submergir-se - fins acabar l'aire de les seves bombolles- per trobar el seu company.

En les tasques de rescat, hi han participat diverses dotacions de la unitat subaquàtica de la Guàrdia Civil (GEA), la unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i una avioneta dels Bombers. Els agents treballen en un radi de deu quilòmetres del lloc on ha desaparegut el submarinista perquè la mala mar i la forta corrent de la zona podria haver arrossegat a la víctima lluny de la zona.