Els Amics de les Arts presenten el seu nou disc a l’Auditori de Girona

'Espècies per catalogar' és Disc d’Or amb més de 30.000 còpies venudes

'Espècies per catalogar' (Discmedi 2012) és el nom del tercer disc d’aquest grup musical que va formar-se a Barcelona l’any 2005. Es tracta d’un nou àlbum més madur i mes reflexiu, però mantenint la frescor que els ha caracteritzat sempre. Amb aquest nou treball Els Amics de les Arts conviden a explorar un món d’experiències úniques, de personatge molt allunyats dels tòpics i d’escenaris ubicats entre la realitat i la ciència ficció.
 
El quartet, format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué ha comptat per l’enregistrament d’aquest treball amb la complicitat de Ferran Conangla a la producció. Dotze noves aventures on l’emoció juga un paper protagonista, una emoció que Els Amics aconsegueixen amb captivadores filigranes vocals i amb melodies per escoltar  en qualsevol moment. Dotze cançons amb personalitat pròpia, per les quals hi desfilen cordes, vents, veus femenines i el brillant Col·lectiu Brossa com a convidat d’excepció.
 
A més, al concert de l’Auditori de Girona, la Bed & Banda, formada per Ramon Aragall (bateria i percussió), Pol Cruell (baix), Jaume Peña (trompeta i flugel), Santi de la Rubia (saxo) i Josep Tutusaus (trombó) els acompanyarà novament en directe per desplegar tots els matisos de les seves noves cançons.