Un Sant Jordi 'excel·lent' a Olot

La predisposició dels olotins i el bon temps han protagonitzat la diada

Aquest any la diada ha coincidit amb el mercat setmanal de la ciutat. Això ha motivat encara més als olotins però ha obligat a les parades de roses i llibres a situar-se a altres punts de la ciutat com la plaça del Mig, la plaça Major, la plaça de la Pia Almoina i davant de l’església de Sant Esteve.
 
La fira, dirigida a persones de totes les edats, ha comptat amb un espectacle innovador pels més petits. Es tractava d’una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi que s’ha dut a terme a la plaça del Mig que ha tingut lloc a les sis de la tarda. L’actuació, a càrrec de nois i noies que estudien educació infantil a Girona, ha estat molt aplaudida tant pels pares com pels nens.
 
A part de les llibreries i les floristeries, altres comerços han aprofitat per aportar el seu terròs de sucre a la festa. Aquest és el cas de les pastisseries que han elaborat tot tipus de rebosteria amb motius de Sant Jordi. Per tot això, la jornada ha estat qualificada pels olotins com una jornada 'excel·lent'.

(Aquesta crònica ha estat redactada per una estudiant en pràctiques de la UVIC)