Confirmen els dos primers casos de coronavirus a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i al sociosanitari de Lloret

S'han aïllat els dos residents contagiats

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat aquesta tarda que s’han confirmat els dos primers casos positius de coronavirus als dos centres sociosanitaris que gestionen. Es tracta d’un primer cas a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, així com d’un altre primer cas al Centre Sociosanitari de Lloret de Mar.

Les direccions dels dos centres ja han pres les mesures de protecció i seguretat pertinents, aïllant els dos pacients a les seves habitacions. També s’estan seguint els protocols i els plans de contingència dictats pel Departament de Salut. A partir d’ara es farà seguiment d’aquests casos positius així com dels contactes, i es vigilarà de molt a prop com evolucionen els dos primers pacients que han donat positiu per la covid-19 per aplicar-hi les mesures adequades.

Abans de fer públic aquests dos primeres casos positius per coronavirus, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat els familiars de totes i cadascuna de les persones que són als dos centres sociosanitaris. En tot cas, també s’ha explicat a les famílies que tots els pacients i residents de l’Hospital Asil Sant Jaume estan bé i tranquils.