Jordi Navarro (CUP), tampoc paga els peatges

El portaveu de la formació independentista a l'Ajuntament de Girona va realitzar l'acció ahir al matí

Així, Navarro es converteix en el primer càrrec públic de la demarcació de Girona que ha fet pública la seva acció de desobediència. La campanya, que durant els darrers dies ha adquirit un fort protagonisme, està essent secundada per centenars de ciutadans arreu del país, i ha desbordat tant les autoritats com l'empresa Abertis, que té la concessió de les vies i l'explotació dels peatges.

La CUP ha afirmat que la campanya es tracta d'una bona mesura de pressió per posar a fi a una situació que "entre el dèficit d'infraestructures, l'espoli fiscal i l'excés en el cobrament de peatges en comparació amb altres zones de l'estat espanyol" converteixen l'adhesió a aquesta iniciativa "gairebé en una obligació". Així, la formació ha animat les ciutadanes i ciutadans a secundar la campanya #novullpagar "per mostrar el descontentament ciutadà" i exigir solucions davant del que ha esvingut "un autèntic robatori i falta de respecte al poble català".

Amb tot, l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, també s'ha sumat avui a la iniciativa negant-se a pagar en un peatge de l'AP-7. Finalment, la CUP ha aprofitat per anunciar el seu suport a la concentració que s’ha convocat el 20 de maig, que acabarà al peatge de Girona Sud, en el marc de la Campanya #novullpagar.