Una persona mor per coronavirus a l'hospital d'Olot i ja sumen setze defuncions

Hi ha 57 professionals sanitaris amb covid-19, sis més que dijous

La mort d'una persona per coronavirus a l'hospital d'Olot eleva a setze el total de defuncions des de l'arribada de la pandèmia. La nova víctima era una persona gran amb patologies prèvies. Segons la darrera actualització de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, hi ha 57 professionals sanitaris que han donat positiu per covid-19, sis més dels comptabilitzats fins dijous.
Aquest divendres hi ha 46 pacients afectats pel virus ingressats a l'hospital, dos dels quals ingressats a l'UCI. La Fundació informa que el pacient crític d'ahir es va poder traslladar al Trueta. Per contra, hi ha hagut quatre altes a domicilis de pacients que seguiran el control via atenció primària i que se sumen a les nou acumulades dels darrers dies.
 
Des del 20 de març, quan es va detectar el primer cas de covid-19 a l'hospital d'Olot, han fet disset altes a domicili, una d'elles a residència.

Dels pacients crítics, n'han traslladat cinc a les UCI de l'hospital Trueta de Girona i n'hi ha dos més pendents de trasllat. Actualment estan als llits de crítics d'Olot.