Set detinguts en un dispositiu antidroga a la Jonquera

Dos dels arrestats han ingressat a presó i el jutjat ha ordenat la clausura temporal d'un dels locals

Hi havia indicis de venda d'estupefaents en dos establiments del carrer Nord de la Jonquera, i el passat 11 d'abril, la policia va entrar-hi. La policia va comprovar que el traficants havien establert un sofisticat sistema de vigilància i contra vigilància al voltant del locals per eludir l'acció policial.

El dispositiu va concloure amb la detenció, a la Jonquera i Figueres, de set persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. Són Adil G, de 31 anys i veí de Figueres; Noureddin J, de 33 anys i amb domicili desconegut; Mohssen B, de 41 anys i veí de la Jonquera; Najim B, de 23 anys i veí de Figueres; Mahfoud C, de 25 anys i veí de Múrcia; Hicham G, de 35 anys i veí de la Jonquera; Mohamed B, de 38 anys i veí de Figueres.

Els detinguts, dels quals tots tenen antecedents menys Adil G i Noureddin J, van passar a disposició judicial el passat 13 d'abril davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar presó per Adil G i Hicham G i llibertat pels altres cinc detinguts. El jutjat també va decretar el tancament cautelar d'un dels locals.