Dues morts més al geriàtric de Palafrugell eleven a deu les víctimes del coronavirus al centre

Hi ha 24 casos confirmats de la covid-19 entre els pacients

Dues persones més han mort per coronavirus al Centre Palafrugell Gent Gran, cosa que ja eleva a deu les víctimes de la covid-19 en aquest geriàtric del Baix Empordà.
En aquests moments, al centre hi ha confirmats 24 casos més entre els pacients, un dels quals és l'intern del Palamós Gent Gran que va contraure la malaltia i a qui s'ha traslladat fins a Palafrugell perquè hi quedi ingressat. Segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), al geriàtric de Palafrugell també hi ha sis interns més pendents de rebre els resultats de la prova, per saber si s'han infectat o no. I al Centre Palamós Gent Gran, també hi ha tres avis més amb simptomatologia esperant rebre què conclou el test per saber si tenen coronavirus.
 
D'altra banda, a l'hospital de Palamós hi ha ingressats 32 pacients amb la covid-19 i tretze més es troben pendents de resultats. Des de l'inici de la pandèmia, en aquest hospital han mort quatre persones per coronavirus.

Per últim, des del SSIBE també informen que a hores d'ara hi ha 52 professionals del grup (sanitaris i treballadors d'altres branques) infectats amb coronavirus. Són quatre menys que aquest dijous però, per contra, han augmentat els professionals que es troben aïllats en espera de saber si tenen presència del virus. En un sol dia, s'ha passat de 27 a 47.