Tot esperant a Montserrat Tura

El Sunset Jazz Bar va acollir ahir a la nit la Mystic Flugelhorn Band

El Sunset Jazz Bar de Girona va fer mèrits ahir a la nit una vegada més per proclamar-se com un dels locals nocturns amb la millor programació musical de la ciutat. En aquesta ocasió la Mystic Flugerlhorn Band es van situar damunt del menut escenari per delectar al públic assistent amb un concert de més de dues hores de durada. La banda, composada per Dani Comas (guitarra), Miguel Fernández (saxo), Marc Cuevas (baix) i Pep Mula (bateria), va fer un repàs a alguns dels antics temes del seu repertori per també donar cabuda a moltes de les noves composicions. Entre aquestes, fins i tot n'hi havia una dedicada a l'entrenador del Real Madrid sota el títol de "No Mou", inspirada en una de les polèmiques rodes de premsa del portuguès on atacava al FC Barcelona.

Les composicions de la Mystic Flugelhorn Band es caracteritzen per ser una barreja de petites dosis de música electrònica, juntament amb les notes reverberades i amb efectes del saxo, acompanyades per dolços puntejats de guitarra sota el ferotge ritme del baix i la bateria. Comas, va mostrar-se molt proper davant un públic que durant la primera part del concert va omplir la sala però que incomprensiblement es va buidar a la segona, deixant-la a mitja entrada. El guitarrista va presentar una selecció de temes anomenats "artificials" que, a diferència del micro d'Hernández el qual no aconseguia mantenir-se erecte, van resultar ser un agradable descobriment per a molts dels presents.

Comas va bromejar al llarg de la nit de la nova amistat que va fer amb l'exconsellera de Justícia, Montserrat Tura, via Twitter. "Ha dit que vindrà, però encara no ha arribat. Si voleu podeu fer pressió perquè s'acosti fins aquí", va comentar al públic el guitarrista. Finalment Tura no es va deixar veure pel Sunset.

És evident que no sabia el que es perdia.