L'Hotel Ibis de Girona acull els deu primers pacients de coronavirus provinents del Trueta

Tots ells tenen autonomia pròpia i es troben en estat lleu

L'Hotel Salut de Girona (hotel Ibis) ha rebut avui els deu primers pacients lleus per coronavirus derivats de l'Hospital Josep Trueta.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el projecte Hotels Salut, que aquesta setmana han començat a acollir els primers pacients lleus amb la covid-19 en establiments hotelers de la demarcació de Girona.

Al llarg dels propers dies es preveu que es comencin a derivar els primers pacients dels hospitals de l’àrea metropolitana de Girona i dels centres d’atenció primària a l’Hotel Ibis de Girona, així com els pacients del Serveis Integrats de Salut del Baix Empordà a l’Hotel Trias de Palamós (Baix Empordà).

Aquesta mesura permetrà alleugerir la càrrega assistencial dels centres hospitalaris i va destinada a pacients que no poden fer l’aïllament a casa seva per dificultats del seu entorn (ja sigui perquè no tenen un habitatge adequat, perquè conviuen amb persones fràgils a les quals podrien contagiar fàcilment, etcètera), pacients autònoms i pacients amb simptomalogia lleu o asimptomàtic.