Dues camionetes del Servei de Control de Mosquits desinfectaran els carrers de Figueres

Reforçaran les tasques que fa Fisersa Ecoserveis

La mancomunitat Intermunicipal del Servei de Control de Mosquits, de la qual l’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) n’és membre, ha ofert un equip format per dos vehicles per a desinfectar diversos espais de la via pública de la ciutat així com també diverses àrees de contenidors.

L’equip està format per un vehicle tipus pick up que incorpora un equip per a desinfectar espais oberts. A més a més, un altre vehicle donarà suport durant les actuacions de desinfecció per garantir la seguretat viària i la dels ciutadans. Aquest equip actuarà els dilluns, dimecres i divendres (a partir de demà, 3 d’abril) a primera hora del matí (a partir de les 6) desinfectant la Rambla i el seu entorn, així com la plaça de la Palmera. A continuació, desinfectarà àrees de contenidors de la zona est de Figueres com ara la Marca de l’Ham i Vilatenim.

Aquest suport de la Mancomunitat permetrà incrementar la freqüència de la desinfecció de les àrees que ja realitza Fisersa Ecoserveis a la via pública i a zones sensibles com exteriors de l’Hospital i residències de gent gran, entre d'altres... A partir d’avui, Ecoserveis també desinfectarà cada dia que hi hagi mercat, la plaça del Gra i la plaça Catalunya. Aquesta desinfecció es realitzarà durant les tasques de neteja del mercat de la fruita i la verdura un cop aquest hagi acabat.