Mor per coronavirus un Policia Nacional destinat a l'Aeroport de Girona

És el primer agent del cos víctima de la malaltia

Un oficial de la Policia Nacional destinat a l'aeroport Girona-Costa Brava de Vilobí d'Onyar (Selva) ha mort avui als 60 anys d'edat a causa de coronavirus i representa la primera víctima mortal a membres en actiu d'aquest cos de seguretat causada per la pandèmia.

Segons han informat fonts policials, l'oficial, José Luis, ha mort avui en agreujar-se el seu estat de salut després d'haver resultat infectat per la covid-19.

L'oficial mort va exercir durant 23 anys a Barcelona a la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), els antiavalots de la Policia Nacional, amb un breu parèntesi en què va estar destinat a Sevilla, entre 2014 i 2017, segons les fonts.

A través de les seves xarxes socials, els Mossos d'Esquadra, que la setmana passada van registrar la seva primera víctima per coronavirus, han mostrat el seu condol per la mort de l'oficial de la Policia Nacional i han llançat un missatge de condol als seus familiars i cercles pròxims.

Divendres passat, 27 de març, un policia nacional que es trobava en segona activitat, de manera que feia anys que ja no prestava servei actiu, va morir també per coronavirus.