Es produeix una quarta mort per coronavirus a l'Hospital de Figueres

S'han confirmat 13 positius nous

La Fundació Salut Empordà amb seu a Figueres (Alt Empordà), ha confirmat avui la mort d'un pacient per coronavirus a les seves instal·lacions i ja en suma quatre en total. Pel que fa als positius hi ha tretze casos nous.

A data d'avui la xifra total de persones que tenen la covid-19 ascendeix a 103 afectats amb 27 professionals sanitaris, tres més que ahir. Avui s'han produït set noves altes. Des de l'inici de la ciri sanitària hi han hagut quatre defuncions i 21 altes.

Des de l'entitat no s'ha volgut aportar més dades com ara si es troben hospitalitzats en algun dels seus centres o bé a casa confinats.

A partir d'aquest dimecres, la Clínica Santa Creu de Figueres acull pacients amb la covid-19 procedents de l'hospital de la capital de l'Alt Empordà. Són malalts que es troben en la fase final del tractament o que, per motius terapèutics, tenen dificultats per seguir el protocol des de casa. L'acord de col·laboració segueix les directrius fixades pel Servei Català de la Salut.

La Fundació compren l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala, l'Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i Salut Empordà Healthcare.