Renfe posa un bus de Sants al Trueta per als sanitaris que hi treballen

Surt de Barcelona a les 6.45h i torna des de Girona a les 17.30h

Renfe ha habilitat un bus des de l'Estació de Sants fins a l'Hospital Josep Trueta per a aquells sanitaris que normalment agafaven el tren Avant amb sortida de Barcelona a les 7.05 hores, anul·lat des que la companyia va reestructurar els serveis d'alta velocitat amb motiu de l'estat d'alarma i el descens de la mobilitat.
Segons han explicat fonts de l'operadora, el servei es va posar en marxa quan es va detectar que aquest grup de professionals s'havia de seguir desplaçant a l'hospital i no podia fer ús del tren. El bus surt cada dia a tres quarts de set del matí i arriba al voltant de les vuit del matí a l'Hospital Josep Trueta, des d'on a les 17.30h torna cap a la capital catalana.
 
Fins ara, una vintena de sanitaris han utilitzat aquest transport, que es fa respectant la distància de seguretat entre els viatgers i amb una tercera part de la capacitat màxima permesa, tal com van ordenar les autoritats sanitàries.

La companyia també ha assenyalat que no ha noliejat un autobús en sentit contrari, de Girona cap a Barcelona, per als treballadors dels serveis essencials a la capital catalana perquè ja hi ha un tren d'alta velocitat a primera hora i un altre de tornada a la tarda.