Planoles vol destinar els diners de l'IBI a beques pels estudiants i a l'euro per recepta

El consistori convoca una assemblea perquè els veïns puguin aportar idees

L'equip de govern de Planoles, els independents Gent per Planoles, ha decidit destinar els diners que recaptaran amb l'augment de l'IBI a diferents serveis que repercutiran directament als veïns del municipi. Segons ha explicat l'alcaldessa, de moment tenen previst destinar aquests diners a donar beques als estudiants del municipi i a subvencionar l'euro per recepta que el Govern començarà a aplicar a partir del mes de juny.

A més, Salmerón, ha dit que no descarten incloure altres propostes com ara destinar una part dels diners recaptats per ajudar als ciutadans del municipi que es troben a l'atur. Precisament, el consistori ha convocat per aquest vespre una assemblea perquè els veïns puguin valorar la proposta i aportin idees.

L'alcaldessa d'aquest petit municipi del Ripollès, que té uns 300 habitants empadronats, ja explicat que fa tres anys ja van fer un pla de sanejament, "amb el qual ens vam poder posar una mica al dia econòmicament". Segons Salmerón, actualment el consistori té un endeutament del 60%.