Detingut un veí d'Olot que ja acumulava quatre denúncies per saltar-se el confinament

La Policia Municipal ja ha sancionat 162 particulars i deu locals

La Policia Municipal d'Olot (Garrotxa) ha detingut un veí de la població de 20 anys per saltar-se reiteradament el confinament. Segons informa l'ajuntament, el jove ja acumulava quatre denúncies per no complir amb les restriccions en els desplaçaments.
La policia ha detingut aquest reincident per resistència i desobediència a agents de l'autoritat aquest diumenge, quan al vespre el van enxampar caminant pel centre de la ciutat. El detingut ha passat a disposició judicial aquest dilluns al matí i ha sortit en llibertat provisional. Des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, la Policia Municipal ha sancionat 162 particulars i deu locals per incomplir les mesures dictades per combatre la propagació del coronavirus.
 
Des de la instauració de l'estat d'alarma i les mesures i restriccions de mobilitat per evitar la propagació del coronavirus, la Policia Municipal ha intensificat els controls al centre, als diferents barris de la ciutat i als accessos a Olot. Unes accions que es porten a terme, conjuntament, amb Mossos d'Esquadra.

Aquestes actuacions han permès disminuir el nombre de persones que circulaven pels carrers sense motiu, fent cas omís a les normatives i mesures establertes per frenar la corba de contagis i evitar la propagació del coronavirus.