Mas apel·la a l'esforç dels catalans per 'omplir els calaixos' de la Generalitat

El president visita la 30ena Fira Comarcal de Primavera de Campllong

El president del Govern, Artur Mas, ha felicitat als organitzadors de la Fira comarcal de Primavera de Campllong pel treball i preparació que han portat a terme durant aquests dies i ha destacat que es tracta d'un certament amb futur. El president ha volgut agrair l'esforç dels 100 voluntaris que ajuden, desinteressadament, a coordinar totes les tasques de la fira agrícola i ramadera. Al mateix temps, Mas ha utilitzat l'èxit del certamen per demanar a tots els ciutadans de Catalunya que "facin una pinya" i ajudin a "omplir els calaixos" de la Generalitat. "Hem de buscar la inspiració per omplir els calaixos amb l'esforç de tots, no dic amb il·lusió però sí amb l'esforç de tots", ha manifestat Mas.

El president ha fet aquestes declaracions després d'entregar el premi a la millor vaca del 30è concurs morfològic de vaques de raça frisona de la fira comarcal de Primavera de Campllong. Mas ha passejat pels estands de la fira saludant a tots els assistents que gaudien del certamen i també ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament de Campllong.

La fira, que dura dos dies i enguany ha arribat a la 30a edició, va arrencar aquest dissabte amb més de 7.000 visitants. La fira està especialitzada en productes ramaders i agrícoles i compta amb una seixantena d'estands comercials i més de 140 parades d'artesania i alimentació. A més,  inclou una part lúdica - amb activitats per a totes les edats- com exhibicions d'equitació, concursos de vaques i un concurs de gossos d'atura catalans. Tot i la pluja que ha caigut durant aquest cap de setmana a la zona, els organitzadors esperen superar els 30.000 visitants que van passar per Campllong l'any passat.