La CUP vol que les institucions gironines reclamin les infraestructures pendents

La formació vol que es posicionin amb fermesa davant l'incompliment dels compromisos i la perpetuació dels dèficits en infraestructures

En el cas del Consell Comarcal del Gironès la CUP ha registrat una moció sobre la N-II per tal que es debati al ple de l'òrgan, que se celebrarà la setmana vinent. El text denuncia la inseguretat viària provocada per l'abandó i l'estat de provisionalitat d'alguns trams d'aquesta via, i ha recordat que es tracta d'una de les vies amb més sinistralitat de la xarxa viària catalana. Per això el text reclama solucions urgents en forma d'inversió, i proposa la gratuïtat d'alguns trams de l'autopista AP-7 mentre aquesta problemàtica persisteixi.
 
En el cas de l'Ajuntament de Girona, avui el portaveu Jordi Navarro proposarà a la junta de portaveus recuperar la idea de fer una declaració institucional palesant el malestar del consistori per la manca de concreció i inversió respecte al tren convencional a la ciutat. Aquesta proposta, que ja havia fet ICV-EUiA anteriorment, es va descartar fa unes setmanes per esperar la publicació dels Pressupostos Generals de l'Estat per al 2012. Per la CUP, un cop confirmat que no hi ha cap partida destinada al tren convencional, "és moment de fer sentir la veu de la ciutat i reclamar que s'inverteixi en una infraestructura, que a diferència del TAV, és una autèntica demanda ciutadana i beneficiarà al conjunt de la població de Girona".