Els Mossos investiguen la mort d'un home al macroprostíbul 'Paradise' de la Jonquera

Els fets han tingut lloc aquesta matinada d'avui, després que el personal de seguretat de la sala alertés que tenia problemes amb un client

La policia autonòmica s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies exactes en què s'haurien produït els fets. El jutge ha decretat el secret de sumari a l'entorn del cas. Amb tot, ha transcendit que la investigació no tindria entre les hipòtesis la mort criminal.

El macroprostíbul 'Paradise' de la Jonquera va obrir les portes el passat 21 d'octubre del 2010 després d'una batalla judicial entre l'Ajuntament i l'empresa La Vimetera S.L. El prostíbul, un dels més grans d'Europa, va suposar una inversió de 3 milions d'euros. El local compta amb dues sales d'espectacles i 80 habitacions, on hi exerceixen la prostitució fins a 150 noies.

La seva obertura va anar acompanyada de polèmica ja que l'empresa va recórrer la decisió de l'Ajuntament de denegar la llicència d'obertura el 2005, però el jutjat contenciós administratiu de Girona va desestimar la petició. El cas va arribar fins al TSJC, que finalment el febrer va donar llum verda a la instal·lació del bordell. A més, el seu propietari, José Moreno, ha estat detingut en diverses ocasions per delictes relacionats amb la prostitució, tràfic de persones i blanqueig de diners.