Bon Preu tancarà els diumenges pel coronavirus per garantir el descans i la salut dels treballadors

L'empresa també ha modificat els horaris per Setmana Santa

L'empresa Grup Bon Preu han anunciat avui que aplicaran un seguit de mesures per tal de garantir el descans i la salut de tots els seus treballadors durant la crisi del coronavirus.

La primera d'elles fa referència als minimercats, les botigues que es troben adjuntes a les benzineres EsclatOil i que des d’aquest diumenge ja no obriran. En aquest sentit, s’hi sumaran també les botigues turístiques que deixaran d’obrir els diumenges a partir del 5 d’abril i fins que passi aquest episodi.

Per Setmana Santa, els horaris comercials de les botigues turístiques seran els següents:
    • divendres 10 d'abril de 10 a 14 hores
    • dissabte 11 d'abril de 9h a 15h i de 16h a 20h
    • diumenge 12 d'abril romandran tancades
    • dilluns 13 d'abril estaran obertes de 10 a 14 hores

Les botigues no turístiques obriran dissabte 11 d'abril de 9h a 15h i de 16h a 20h.

Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu protegir al màxim els equips, i s’emmarquen dins d’altres que ha posat en marxa el Grup, com la reducció de l’horari comercial dels establiments de 9h a 20h, el tancament al migdia entre les 15h i les 16h per tasques de desinfecció i neteja.

També s’han instaurat  jornades intensives del personal per tal de reduir el risc de desplaçaments i d’evitar que coincideixin els treballadors i treballadores dels diferents torns. Aquestes iniciatives, estan pensades sempre perquè a part de ser mesures de prevenció, ajudin als treballadors/es a conciliar i passar més temps amb les seves famílies.