La Policia Local de Blanes interposa 28 denúncies per trencar el confinament en l'inici del cap de setmana

Es van identificar 351 conductors i 41 vianants

La Policia Local de Blanes (Selva) va identificar al llarg d'ahir un total de 351 conductors i 41 vianants en els diversos controls que es van muntar per evitar l'entrada de persones que volguessin accedir a les segones residències, saltant-se el confinament decretat per l'estat d'alarma i evitar així la propagació del coronavirus.

Pel que fa a les sancions, els agents del municipi van denunciar a 28 persones. Aquestes dades registren un canvi de tendència des del passat 23 de març, moment en que es van aplicar 23 denúncies, l’endemà dilluns el nombre va baixar gairebé a la meitat: 12 denúncies, i els dos dies consecutius se’n van fer el mateix nombre: vuit sancions cada dia, tant dimarts com dimecres. El descens va continuar l’endemà dijous, quan es van multar a quatre persones, si bé el repunt va tenir lloc ahir amb l'inici del cap de setmana.

A aquests controls efectuats per la Policia Local de Blanes, cal sumar-hi els 200 que tenen previst fer arreu del territori català els Mossos d’Esquadra entre ahir, avui i demà.