Unes 800 persones es remullen a Palamós en el primer bany de la temporada

Els participants, després de banyar-se, han recuperat les forces amb un brau calent

Aquesta activitat popular i festiva oberta a tot el públic ha estat organitzada per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós mitjançant la qual, des de fa cinc anys, la població dóna el tret de sortida a la temporada de platja i a l'ús lúdic del seu espai litoral. Els assistents han pogut preparar-se per la remullada amb una sessió d'aeròbic que ha engrescat a molts dels ciutadans i turistes que, en aquells moments, prenien el sol al passeig i a la platja de Palamós. Posteriorment, tots els assistents s'han situat a uns metres de distància del mar a l'espera del tret de sortida. Mitjançant un compte endarrere, la organització ha iniciat 'El Primer Bany de l'any' d'aquest 2012.

Durant la remullada s'han pogut sentir molts crits d'alegria i sorpresa al trobar l'aigua a 14 graus de temperatura. Tot i que feia molt bona temperatura ambiental, un cop ha finalitzat el bany, els assistents han pogut recuperar les forces i escalfar-se amb un brau calent.

'El primer bany de l'any' és l'inici de la temporada de platja a Palamós i des del consistori es planteja aquesta activitat com una proposta que potencia la desestacionalització del turisme que, al mateix temps, potencia tot tipus d'activitats econòmiques, lúdiques o esportives.