Marina Torrington, guanyadora del 9è Concurs Comarcal de Cartells de l'Alt Empordà

L'alumne de l'IES Alexandre Deulofeu s'emporta 300 € i el seu centre 600 € per material pedagògic

En aquesta edició han participat un total de 156 alumnes d’ESO, procedents de quatre instituts de la comarca (Alexandre Deulofeu i Olivar Gran, de Figueres, Castelló d’Empúries i El Pedró, de l’Escala). El cartell guanyador del concurs ha estat el de Marina Torrington, de l’IES Alexandre Deulofeu. També s’han atorgat dos accèssits que van rebre les estudiants Anna Camós i Victòria Morales, de l’IES de Castelló d’Empúries i de l’IES Olivar Gran. El lliurament dels premis va tenir lloc aquest dilluns a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El cartell guanyador, juntament amb els dos finalistes, s’utilitzaran com a base per a l’elaboració de materials educatius relacionats amb el tema del concurs, que seran distribuïts per tots els centres educatius de la comarca durant el proper curs acadèmic.

Els guanyadors del concurs reben un premi valorat en 300 euros i el centre al qual pertany aconsegueix material pedagògic per un valor de 600 euros. Els dos alumnes premiats amb els accèssits disposen d’un val per material esportiu valorat en 50 euros.