Comencen a repartir 997 targetes de beques menjador a famílies de Salt

El dispositiu d'entrega es fa la pista poliesportiva i amb horaris per garantir les mesures de seguretat

L'Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt han començat a distribuir les 997 targetes de les beques menjador a les famílies de la vila amb fills beneficiaris d'aquest ajut.
Aquest dijous han posat en marxa el repartiment gràcies a un dispositiu de més de 50 persones i després d'informar a tothom sobre l'horari que li corresponia per recollir la documentació. Amb aquesta acció Salt dona cobertura a 1.673 nens i nenes i dona compliment a les mesures urgents decretades per respondre a l'impacte econòmic de la covid-19.
 
La distribució es realitza a la pista poliesportiva de la zona esportiva del Pla respectant totes les mesures sanitàries i distàncies de seguretat que s'han implementat per fer front al coronavirus.
 
Durant el repartiment, també entreguen a les famílies un fulletó amb informació bàsica sobre la prevenció de la malaltia i des de la plataforma Salt Educa es lliura material escolar per a infants i adolescents.

L'objectiu del sistema de targetes moneder és garantir als menors amb necessitats socioeconòmiques, beneficiaris d'ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria, la continuïtat d'aquests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la pandèmia.