Poma de Girona reparteix 300 kg de pomes a sanitaris dels hospitals de Girona, Figueres i Palamós

Les empreses productores volen reconèixer amb aquest gest solidari la feina que fan contra el coronavirus

Els productors de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona, formada per les empreses Girona Fruits, de Bordils (Gironès),Giropoma Costa Brava, d’Ullà (Baix Empordà); i Fructícola Empordà, de Sant Pere Pescador (Alt Empordà), han repartit aquest dijous 300 kg de pomes a professionals de l'hospital Trueta de Girona i els de Figueres i Palamós.
Amb aquesta acció solidària volen reconèixer i donar suport a l'"incansable esforç" dels professionals davant la pandèmia de la covid-19.
 
Les tres empreses que produeixen i comercialitzen Poma de Girona s’han repartit les aportacions de pomes per proximitat dels hospitals (Girona Fruits al Josep Trueta, Giropoma a Palamós i Fructícola Empordà a Figueres). Les pomes que han entregat són de les quatre varietats (Golden, Red Delicious, Gala i Granny Smith) de la IGP Poma de Girona, que compta amb gairebé 80 socis productors i amb un total de 1.700 hectàrees productives distribuïdes entre les comarques del Baix Empordà, l‘Alt Empordà, la Selva i el Gironès.

Poma de Girona no descarta repetir aquesta acció a les properes setmanes en d’altres centres de la demarcació.