Hostalric bonificarà el rebut de l'aigua del segon trimestre al establiments tancats pel coronavirus

També subvencionaran la taxa d'escombraries als negocis afectats

L'Ajuntament d'Hostalric (Selva) ha anunciat que bonificarà de forma íntegra el segon trimestre de la factura de l'aigua als titulars dels comerços i establiments que s'han vist obligats a tancar pel coronavirus.
A més, el consistori ha assegurat que també atorgaran ajudes equivalents als imports d'aquest trimestre de la taxa de recollida d'escombraries als titulars dels negocis. El consistori afegeix a les mesures econòmiques el descompte de la taxa d'ocuapció de via pública als bars i restaurants amb terrassa de tots els dies que hagin tingut tancat. Pel que fa als paradistes del mercat setmanal que no hagin pogut muntar, també se'ls descomptarà la part proporcional.
 
A més, els pares que portin els fills a la llar d'infants rebran un ingrés corresponent a tots els dies de març que no han obert i tampoc passaran el rebut del mes d'abril. L'Ajuntament farà el mateix amb els alumnes de l'escola municipal de música.

Per altra banda, el govern local està estudiant la possibilitat de modificar el calendari fiscal per tal d'ajornar el pagament d'alguns impostos municipals. A més, estudiaran tots els casos de persones que demanin ajornar o fraccionar el pagament de tributs per tal de donar una resposta individualitzada segons la situació de cada veí.