Mor un resident del centre Palafrugell Gent Gran per coronavirus i aïllen tota la segona planta amb contagiats

Des del geriàtric diuen sentir-se "desbordats" en intentar evitar la propagació

Un resident del geriàtric Fundació Palafrugell Gent Gran ha mort aquesta passada nit per coronavirus segons ha pogut saber aquest diari a través de fonts del centre. El dilluns es va anunciar que dos residents havien donar positiu i a dia d'avui ja ha estat necessari aïllar tota la segona planta del centre per a atendre tots els contagiats.

Des del geriàtric han assegurat que facultatius, infermeres i personal de tot tipus que estan treballant a Gent Gran, fins al mateixos ingressats i els familiars d'aquests, es senten "impotents" per la manca de materials i la falta de previsió per evitar la propagació entre la resta de residents.

També informen que ha baixes importants de treballadors i pacients, personal pendents de les proves definitives i que malauradament estan compartint materials i vestimenta. És per això que demanen ajuda a tothom que els pugui aportar solucions.

Amb tot, han fet una crida a través de les xarxes socials demanant donatius de guants de nitril, mascarates FFP2 i FFP3, bates impermeables i ulleres de protecció.

La residència assistida Fundació Palafrugell Gent Gran, situada a l'avinguda Mestre Josep Bonay, té capacitat per a 150 places.