Un home entra en un bar de Celrà, dispara amb una escopeta de caça i malfereix un client

Els dos implicats havien mantingut una discussió poc abans que es produís l'atac

Segons la declaració d'alguns testimonis, tant l'agressor com la víctima estaven enemistats de feia temps i ahir al migdia van iniciat una forta discussió en trobar-se dins del Bar Nou. L'agressor va decidir marxar precipitadament de l'establiment i es va dirigir cap a casa per anar a buscar una escopeta de caça. En veure'l arribar armat, l'amo i els clients que es trobaven dintre el Bar Nou es van llençar a terra i José va disparar contra el veí de Bordils, deixant-lo malferit de gravetat a terra. Un home va aconseguit reduir l'agressor fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

Tant l'amo del Bar Nou com els clients van ser cridats a prestar declaració a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La policia científica va recollir recollint dades al llocs dels fets per intentar esclarir el cas.

Estable dins la gravetat

L'home que va rebre un tret continua estable dins de la gravetat. La víctima, un home de 37 anys i veí de Bordils, va quedar malferit després de rebre un tret al pit d'una escopeta de caça. L'agressor segueix a comissaria i estar a l'espera que el jutge el citi a declarar. La víctima va entrar al quiròfan i va ser operada d'urgència. Segons fonts de l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'home té afectacions al pulmó i segueix a la planta de reanimació en un estat estable dins de la gravetat. Els fets van passar dissabte al migdia al Bar Nou de Celrà.