La Policia Local de Roses recupera material robat de pesca per valor de 15.000 euros

Un home es va trobar al garatge canyes i carrets que no eren seus i ho va posar en coneixement de la policia

El passat cap de setmana, la Policia Local de Roses va rebre l'avís d'un ciutadà francès que té casa a la població informant que havia trobat dipositat en el seu garatge una important quantitat de canyes i material de pesca que no eren seus. Un cop en el lloc dels fets, els agents van advertir que es tractava de peces de gran qualitat i valor econòmic, van traslladar-les a un magatzem de les dependències policials i van iniciar el procediment per verificar la seva procedència i possibles propietaris.

Les comprovacions efectuades conjuntament amb el cos de Mossos d'Esquadra van permetre detectar una denúncia per robatori de canyes i material de pesca que es corresponia amb part del material recuperat. Els agents es van posar en contacte amb el denunciant i, un cop efectuades les comprovacions oportunes, ja se li han retornat onze de les canyes sostretes i s'ha detectat el possible propietari de la resta del material.

Més robatoris resolts

Un altre robatori recent que ha resolt la Policia Local ha estat la recuperació, el passat divendres 30 de març, d'un vehicle que havia estat sostret a França. Una actuació dels agents rosincs va permetre detectar el vehicle al carrer Collsacabra de la urbanització de Mas Matas. Les indagacions amb la policia francesa han permès trobar al propietari, a qui ja s'ha informat de la recuperació del seu vehicle.

D'altra banda, la passada setmana la policia també va recuperar de l'interior d'un vehicle una quinzena de pernils pota negre valorats en prop de 3.000 euros, que havien estat robats d'un establiment del carrer Mainada del municipi. L'actuació de la policia municipal va permetre la detenció del propietari del vehicle per un delicte de robatori amb força.