Detingudes tres noies menors d'edat per robar a l'interior de cotxes, a Girona

Les noies van trencar el vidre de dos vehicles i es van endur objectes del seu interior

A primera hora del diumenge, la Central de Coordinació Policial va rebre diverses trucades de veïns del barri de Pedret informant que tres noies haurien trencat el vidre de diversos vehicles i haurien robat objectes del seu interior.

Immediatament, la Policia Municipal va enviar diverses unitats a la zona. Una de les unitats va localitzar tres noies que coincidien plenament amb la descripció facilitada pels testimonis.

Mentre una de les patrulles identificava les tres noies, una altra dotació policial va fer la inspecció ocular dels vehicles afectats i va detectar dos vehicles amb el vidre trencat, el seu interior remenat i sense la part frontal del radio.

A una de les menors, quan se l'hi feia un escorcoll superficial, se li va localitzar a l'interior de la seva bossa de mà un frontal de radio que coincidia plenament amb un equip de musica instal·lat en un dels vehicles. També es van localitzar alguns objectes a les menors que posteriorment varen ser reconeguts com a propietat dels titulars dels vehicles afectats.

Davant dels fets els agents de la Policia Municipal de Girona varen detenir les tres joves com a presumptes autores de dos delictes de robatori interior de vehicles.