Cs de Lloret demana invertir el milió d'euros dels pressupostos participats a la crisi del coronavirus

Hernández apunta que es viu una situació "d'excepcionalitat"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lloret de MarJordi Hernández, ha proposat una nova mesura per alleugerir la situació de crisi generada pel coronavirus i que passa per instar al govern municipal a destinar el milió d’euros que tenia previst per als pressupostos participats a realitzar un paquet d’ajudes i subvencions pels afectats a causa de la covid-19.

 “Ens trobem en un moment d’excepcionalitat i fer aquesta canvi beneficiarà molt més directament els ciutadans que no pas utilitzar el milió d’euros per a posar fanals o arranjar una plaça”, ha indicat el regidor.

“La crisi sanitària ho ha trastocat tot i la ciutadania entendrà que es prioritzi ajudar els més afectats per la crisi a fer una obra secundària que pot esperar”, ha remarcat el regidor per justificar la seva posició respecte el canvi d’ús del pressupost participat. Hernández ha anunciat que d’aquesta manera també es demostrarà que l’Ajuntament “està fent tot el possible per posar-se al costat dels ciutadans en el moment més crític que es recorda”.

Hernández ha indicat que aquesta proposta sorgeix “dins la voluntat de col·laboració i reconeixement del que es fa des de l’Ajuntament perquè tots, en la mesura que podem, hem d’ajudar a alleugerir la situació al municipi davant aquesta crisi sanitària, social i econòmica”.