Millo considera que les mesures de Rajoy contribueixen a estimular l'activitat econòmica

El portaveu del PP fa una "valoració positiva" dels primers 100 dies de gestió del nou govern

Millo ha detallat que "en aquests tres mesos" el govern del PP ha aprovat un conjunt d'iniciatives "encaminades a fer front a la crisi i amb dos objectius molt clars: l'estabilitat pressupostària i la posada en marxa de les reformes necessàries per afavorir el creixement econòmic i la creació d'ocupació". Aquest diumenge, durant la seva visita a la mostra gastronòmica del conill de Vilafant, el portaveu popular ha destacat que les fires als municipis de les comarques gironines són "molt importants" perquè "ajuden a donar a conèixer les potencialitats gastronòmiques i culturals del territori i, a més, són un gran atractiu turístic", ha assegurat Millo.

El portaveu ha comentat que la majoria dels expositors de les fires són petits empresaris o autònoms i per això ha destacat "la importància de les mesures preses pel govern del PP a favor de les pimes i els autònoms". Segons Millo, el govern de Mariano Rajoy ha aprovat un ventall d'iniciatives "encaminades a fer front a la crisi econòmica" com el nou mecanisme de finançament dels ajuntaments i la creació d'un fons pel finançament del pagament d'aquests als proveïdors. El portaveu ha comentat que aquesta mesura representarà "una injecció de 35.000 milions d'euros" i permetrà mantenir "més de 100.000 llocs de treball". Una mesura que, segons Millo, suposa "l'operació més gran de refinançament realitzada mai al país".

El president del PP de Girona ha destacat altres mesures com l'ampliació de cinc línies de crèdit ICO destinades al desenvolupament de projectes empresarials. Segons Millo, l'ampliació "significa una injecció de 22.000 milions d'euros". Segons dades aportades pel portaveu popular les pimes i els autònoms representen el 90% del teixit empresarial de Catalunya.