Un matrimoni de gent gran salva un jove de morir cremat dins el seu cotxe

El matrimoni va retirar el cos atrapat d'entre la ferralla del vehicle en flames

Cap a tres quarts de cinc de la matinada, el matrimoni de gent gran del Pont Major s'ha despertat després que un soroll els sobresaltés. Quan han mirat per la finestra, han vist un cotxe que havia tingut un accident i que es començava a encendre. El matrimoni ha baixat ràpidament al carrer i ha aconseguit treure'n el conductor –i únic ocupant- d'entre la ferralla on havia quedat atrapat.

La víctima, Marc B.M., té 20 anys i és veí de Cornellà de Terri. El jove conduïa un Seat Ibiza i entrava a Girona pel barri del Pont Major. Per causes que es desconeixen, el cotxe ha sortit de la via i ha anat a impactar contra un trencaaigües. L'accident ha tingut lloc a l'alçada del número 136 del carrer del Pont Major.

A conseqüència de l'impacte, el motor s'ha encès i el jove ha quedat inconscient a dins del cotxe. Gràcies a la ràpida actuació del matrimoni, que ha rescatat la víctima, el noi s'ha salvat de morir calcinat. En un primer moment, diverses persones han atès el jove, a qui han estès a terra al costat del cotxe.

Moments més tard, una patrulla de la Policia Municipal ha arribat al lloc dels fets. Els agents han apartat el ferit i els voluntaris del lloc, perquè el cotxe començava a cremar amb virulència. Els Bombers han apagat les flames amb rapidesa i els serveis d'emergència han traslladat el jove, que té el 50% del cos cremat, fins a l'Hospital Josep Trueta.

Des d'aquí, el noi ha estat traslladat a la Vall d'Hebron de Barcelona. El matrimoni ha patit petites cremades a les mans.