Una dona de 81 anys mor atropellada per un camió a Sant Gregori

Els fets han passat al carrer Rocacorba a les deu del matí

Els Mossos han rebut l'avís d'un accident de trànsit al carrer Rocaborba a les deu del matí. Efectius del cos s'han adreçat al lloc i han constatat que una dona havia mort atropellada per un camió de repartiment. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació del cas.

La víctima és Teresa S. V., de 81 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Sant Gregori.

A l'accident s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i dues dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima era una veïna de la zona

Segons diversos veïns de la zona, la dona ha mort atropellada pel camió d'un jove que acabava de repartir diversos aliments al 'Supermercat Montserrat' situat en aquest mateix carrer.

Segons els veïns, el noi estava fent marxa enrere, no ha vist la víctima que travessava el carrer en aquells moments i li ha passat per sobre. El propi conductor ha estat qui ha avisat a les dependentes del supermercat les quals han alertat als Mossos d'Esquadra i al Servei d'Emergències Mèdiques.

Segons fonts consultades, la víctima vivia sola en una casa prop del carrer Rocacorba de Sant Gregori i acabava d'anar a comprar una barra de pa quan han succeït els fets. La víctima era una clienta habitual del supermercat i tenia una jove que la cuidava durant els vespres.