Els Bombers intervenen en tres incendis al Gironès i l'Alt Urgell, sense ferits

Els focs afecten dos pàrquings a Girona i Llagostera que obliguen a desallotjar el veïnat, i un paller a Ribera d'Urgellet

L'avís d'aquest incendi s'ha rebut gairebé a dos quarts de quatre de la matinada. Cinc vehicles dels Bombers s'han desplaçat en aquest paller, situat al municipi d'Hostalets de Tost. Es tracta d'un paller amb estructura metàl·lica que ha cremat en la seva totalitat, però està confinat i no s'ha propagat més enllà de la pròpia nau, segons fonts dels Bombers. Els efectius aniran remullant i removent la palla per tal de poder-lo donar per extingit.

Pel que fa als dos incendis que van afectar uns pàrquings del Gironès, el primer es va produir a Llagostera, al carrer Tramuntana, on hi ha un edifici de dues plantes. Hi van treballar vuit dotacions i a les dotze de la matinada es va donar per controlat. En l'altre incendi que es va originar en un pàrquing soterrat de tres plantes al carrer Riu de Ser de Girona, hi van treballar dotze vehicles dels Bombers, que van donar l'incendi per controlat a les 01.38 h.