El Museu d'Història de Girona exposa sobre l'espiritualitat i la religió a través les arts plàstiques

L'exposició es pot veure a l'Espai Contemporani i inclou obra d'artistes com ara Domènec Fita, Carlos Santos o Carme Gifreu

Aquesta és la tercera de les exposicions del fons d'art contemporani municipal que s'organitza des del museu i estarà oberta fins al 8 de juliol. Les obres escollides formen part de la col·lecció d'obres més recent -des del 1979 fins al moment actual- i s'inclou en el programa d'exposicions del fons municipal d'art contemporani sota el nom d''Incursió'.

La mostra inclou obres dels artistes Lluís Bosch Martí, Narcís Costa, Quim Domene, Domènec Fita, Carme Gifreu, Josep Maria Oliveras, Josep Perpinyà, Joan Pujol Carandell, Carlos Santos i Pere Vicens.

Balanç de públic d'anteriors exposicions

Les anteriors exposicions del cicle han estat 'Incursió, 1991' que es va poder visitar a l'Espai Contemporani, al Centre Cultural la Mercè i a les Biblioteques Antònia Adroher I Just M. Casero -del 5 d'abril al 25 de setembre- amb un total de 1.962 visitants; seguida d'Espai de silenci', que es va poder veure del 21 d'octubre de 2011 fins al 4 de març, en aquest àmbit del museu però també a la Biblioteca Just M.Casero i l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana amb un total de 1.610 visitants.

La inauguració de la nova exposició es farà el dia 30 de març a la una del migdia i anirà a càrrec del director del museu, Pere Freixas; la cap de serveis de Cultura i comissiària del cicle d'exposicions 'Incursió', Carme Sais, així com la presència dels artistes.