El Jardí s'omple en l'homenatge a Joan Trayter

Un miler de persones van viure un emotiu recital de més de tres hores de durada

  • Pau Donés també va retre homenatge a Trayter © Jordi Cantenys
    Pau Donés també va retre homenatge a Trayter © Jordi Cantenys
Pau Donés va recrear en format acústic dos dels èxits de Jarabe de Palo “La flaca” i “Depende”, l'astre intercomarcal Quimi Portet va escollir “Progresso adequadament” i “Homes i dones del cap dret” mentre que Albert Pla va recórrer al seu àlbum “Somiatruites”. L'inclassificable cantant del Vallès va finalitzar la seva actuació saltant de l'escenari per fondre's en una sincera abraçada amb els pares de l'homenatjat.

Jofre Bardagí va venir acompanyat d'alguns components de Glaucs i Dígit Arts van protagonitzar la part final del concert. El grup del que havia estat teclista es va reunir especialment per a l'ocasió amb el reforç d'instrumentistes com Lídia Blánquez, Jordi Carles o Lluís Escuadra.

El concert que es va obrir amb un respectuós silenci i una peça de Listz interpretada per Carmen Vilà també va comptar amb les intervencions de Montserrat Cristau amb Santi Escura, Rafael Subirachs, Carles Garcia i Àngels Ortiz, Patrícia Leidig, Tomàs Fletxa, Sara Parés, Victòria Fernández, Joel Riu, Carmen Rodríguez i Robert Molina entre d'altres.