Suspesa la primera semifinal del Destaca't per les denúncies veïnals

L'actuació del grup "The Onions" ha estat interrompuda a un quart de dotze de la matinada

El concurs de música jove de les comarques gironines, Destaca't, es va quedar ahir sense la seva primera semifinal que havia de tenir lloc al local Music Hall de Figueres. L'esdeveniment, que va començar a les vuit del vespre i que tenia previst finalitzar a les tres de la matinada, es va veure interromput quan passaven quinze minuts de les onze de la nit degut a les queixes veïnals. La denúncia interposada feia referència a que no es respectaven el volum màxim de decibels i, és per aquest motiu, que el grup "The Onions" es va veure obligat a deixar la seva actuació a mitges.

Music Hall, situat a la plaça del Sol, al bell centre de Figueres, celebra setmanalment concerts de música en directe. El local s'ha erigit com un dels punts de trobada per a conèixer nous grups dins el panorama musical local.

Per ahir estaven previstes les actuacions de "Astericum", "Desenkant", "Onions", "Bacons" i "The Cuits". Els tercers no van poder acabar amb la seva interpretació degut a la suspensió obligada de l'acte. El guanyador d'aquesta semifinal havia de tenir l'oportunitat de participar a la gran final del Destaca't 2012 que es realitzarà a la Casa de Música la Mirona de Salt a principis de Juliol. En aquesta, competiria juntament amb els altres guanyadors per tal de poder tocar a l'Acampada Jove 2012 i gravar una maqueta de manera totalment gratuïta.