L'hospital d'Olot habilita una unitat d'hospitalització per a pacients amb coronavirus

Hi ha vuit confirmats per coronavirus a la comarca

L'hospital d'Olot està treballant per habilitar properament una unitat d'hospitalització per ingressar pacients amb coronavirus o aquells que estiguin pendents del resultat de la prova.
A dia d'avui, hi ha vuit casos confirmats de coronavirus a la comarca, dels quals cinc són professionals de la Fundació i un pacient que està ingressat al mateix hospital. A partir de demà, també es prendran més mesures. Així, no es podran fer visites als malalts de cirurgia, medicina interna, sociosanitari, pal·liatius i atenció a la cronicitat. S'establirà un circuit de comunicació perquè totes les persones ingressades puguin posar-se en contacte diàriament amb les seves famílies.
 
L'hospital d'Olot, a més, manté la resta de mesures preses anteriorment com la suspensió de l'activitat de quiròfan (excepte les operacions d'urgència), la logopèdia, el cribatge de càncer de mama i els tractaments nous de rehabilitació que havien de començar aquesta setmana, entre d'altres. També s'han reprogramat les consultes externes no urgents que s'havien previst durant els propers quinze dies així com les visites de control anual no urgents. Els usuaris afectats rebran un avís per SMS sobre l'anul·lació.