CSIF demana cessar el policia de Sant Feliu de Guíxols que ha agredit un jove per saltar-se el confinament

També reclamen apartar del regidor de seguretat

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha sortit al pas de les imatges on apareix un agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols que hauria colpejat un jove per saltar-se el confinament.

En un vídeo que corre per xarxes socials, es veu com el policia suposadament bufeteja el noi mentre l'amonesta mentre li diu "No m'enganyis més, llest" o li critica que el jove se li hagi posat fatxenda, assegurant-li que tornaria a sortir de casa.

CSIF assegura que "no és la primera vegada" que aquest agent és expedientat i expliquen que és delegat del sindicat que va dur a l'actual equip de govern l'actual regidor de Seguretat, Ernest Asurmendi, denunciat també per exercir el càrrec de subinspector quan no existia ni la plaça.

No només això, el sindicat també apunta que l'agent qüestionat per l'agressió al jove va ser escollit per Asurmendi l'ha fet responsable de torn.

Per tot això, CSIF reclama el cessament del regidor de Seguretat com també de l'agent que protagonitza l'agressió en el vídeo que s'ha tornat viral.