Enxampen a Vilajuïga un home que conduïa en calçotets i completament borratxo

El denunciat va explicar als agents que havia caigut en una bassa i s'havia tret la roba perquè havia quedat ple de fang

Els fets van tenir lloc dilluns 19 de març a la tarda, cap a les quatre de la tarda, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra va detectar un conductor que podria trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Els agents el van aturar i es van trobar que l'únic ocupant del vehicle conduïa gairebé despullat, ja que només portava calçotets.

L'home va relatar als agents que poc abans havia caigut a una bassa i s'havia embrutat de fang. Per això, s'hauria tret la roba. Els policies van comprovar que la versió de l'home podia ser veritat ja que dins el vehicle van trobar roba bruta i el conductor també tenia fang a la cara.

Davant les evidències que el conductor anava borratxo, els mossos li van practicar la prova d'alcoholèmia. L'home va donar un resultat positiu d'1,15 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, quantitat que gairebé quintuplica la taxa màxima permesa.

La policia va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit al conductor, que haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.