Detenen tres homes a la Bisbal d'Empordà per tràfic d'haixix

Els mossos van intervenir mig quilo d'haixix i gairebé mil euros en bitllets fraccionats

Els fets van passar dimecres passat a les cinc de la tarda quan una patrulla de mossos de paisà, que feia tasques de seguretat ciutadana per la carretera C-66 al terme municipal de Vulpellac, va observar un turisme ocupat per tres individus, el conductor del qual portava a l'orella esquerra una cigarreta que semblava confeccionada de marihuana.

La patrulla va aturar el vehicle a l'avinguda de l'Aigüeta de La Bisbal d'Empordà per tal de verificar si la cigarreta podia contenir substàncies estupefaents. Quan els mossos van voler identificar els tres homes, aquests anaven sense documentació acreditativa i van ser traslladats a la comissaria per identificar-los.

Un cop dins la comissaria de La Bisbal, els agents van observar com un dels homes, Salim B. intentava desfer-se d'una bossa que intentava amagar, sense èxit, sota un banc de les dependències policials. Dins la bossa hi havia dues tabletes d'haixix d'uns 200 grams. Posteriorment a Rachid A. se li va trobar a l'interior de dos forats fets en els seus calçotets, dues tabletes d'haixix de 100 grams cadascuna i diversos bitllets fraccionats. L'altre dels detinguts, Abdelkader A., portava una cigarreta de marihuana i una peça d'haixix d'uns 32 grams de pes.

Els mossos van comissar uns 500 grams d'haixix i prop de mil euros en bitllets fraccionats.

Els detinguts, a qui només a Rachid A. li consten antecedents per fets similars, van passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà , que els va decretar llibertat amb càrrecs.