La Policia Local de Blanes detecta bars i restaurants oberts i els obliga a tancar pel coronavirus

Alguns comerços han decidit baixar la persiana per iniciativa pròpia

El municipi de Blanes (Selva) ha despertat avui amb molts comerços que han decidit tancar per iniciativa pròpia abans de rebre cap mena de directriu per part del govern i evitar així una major infecció del coronavirus. Segons fonts municipals, es tracten la gran majoria de botigues de roba, que se sumen als tancaments obligatoris dels establiments de restauració.

Tanmateix, hi han hagut diversos bars o restaurants que han decidit mantenir l'activitat i aquest matí han rebut la visita de la Policia Local que els ha obligat a baixar la persiana en compliment de les mesures adoptades per la Generalitat per evitar la propagació del virus.

A hores d'ara a Blanes resten obertes les farmàcies i botigues d'alimentació com també es manté el Mercat de Fruites i Verdures com a únic mercat ambulant que obrirà durant els 15 dies decretats. Pel que fa a botigues en general que no són del ram de l’alimentació, poden obrir, tot i que amb la indicació de respectar la separació entre persones. Salut recomana entre 1 i 2 metres entre persones.